Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» روز دوشنبه در کمیته مشترک بیمه و درمان استان مرکزی در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک افزود: ادامه این روند منجر به افزایش طلب تأمین اجتماعی و بالا رفتن میزان بدهی دولت می‌شود.

وی اظهار داشت: تأمین اجتماعی پیچیدگی‌های زیادی را پیش رو دارد و شرایط برای این مجموعه سخت شده است و این سازمان باید در هرماه ۹ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشد تا بتواند به تعهدات خود عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی گفت: در حالی که با شرایط اقتصادی درآمدها حاصل نمی‌شود اما تعهد این سازمان باید در پایان هرماه به طور کامل برای پرداخت حقوق مستمری بگیران محقق شود.

آقازاده افزود: ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به این سازمان است و شرایط را برای این مجموعه دشوار کرده است.

وی اظهار داشت: برای جلوگیری از مشکلات احتمالی نامه‌ای از استان به معاون اول رئیس جمهوری ارسال خواهد شد و شرایط استان و مشکلات تشریح می‌شود.

استاندار مرکزی گفت: برای رفع بخشی از مشکلات این مجموعه می‌توان بر سر تهاتر اموال توافق انجام گیرد که این شیوه در ۲ دهه گذشته نیز عملیاتی شده است.

آقازاده افزود: لازم است کارگروهی برای بررسی مشکلات این مجموعه در استانداری تشکیل و راهکارهای برون رفت از این تنگناها در دستور کار قرار گیرد.

وی اظهار داشت: تعامل تأمین اجتماعی استان با دستگاه‌های اجرایی مطلوب است و با وجود مشکلات، این مجموعه توانسته با مدیریت مناسب از مشکلات عبور کند.

استاندار مرکزی گفت: با وجود مشکلات، تأمین اجتماعی استان مرکزی با ساخت پلی کلینیک بیمارستان امام خمینی (ره) اراک با اعتبار ۱۶۰ میلیارد ریال به ارائه خدمات تخصصی بیشتری خواهد پرداخت.

آقازاده افزود: تلاش‌های مجموعه تأمین اجتماعی استان موجب شده تا ۳۰ درصد تخت‌های درمانی این مجموعه در استان افزایش پیدا کند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: در آمد تأمین اجتماعی استان مرکزی در سال گذشته یک هزار و ۶۸۷ میلیارد تومان بوده که یک هزار و ۷۵۲ میلیارد تومان آن هزینه شده است.

«محمدرضا بیدهندی» افزود: بودجه ۹۸ تأمین اجتماعی استان مرکزی در سال ۹۸، ۲ هزار و ۱۸۷ میلیارد تومان تعیین شده است.

وی اظهار داشت: در سه ماه اول امسال باید ۵۴۷ میلیارد تومان درآمد در استان حاصل می‌شد که ۴۸۳ میلیارد محقق شده و ۶۵ میلیارد ریال کسری وجود دارد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: با وجود تلاش‌هایی که در این مجموعه صورت می‌گیرد حقوق بازنشستگان این مجموعه ناچیز است و جوابگوی هزینه‌ها در شرایط فعلی نیست.

بیدهندی افزود: ۳۶ نوع از خدمات این مجموعه در استان مرکزی به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود که تلاش می‌شود تا به ۶۰ خدمت افزایش یابد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: درمانگاه تأمین اجتماعی زرندیه ۴۰ تا ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امسال به بهره برداری خواهد رسید.

دکتر «ثریا پازوکی» افزود: چهار تخت ویژه به مجموعه تخت‌های بیمارستانی تأمین اجتماعی استان مرکزی اضافه شده و بزرگترین طرح پلی کلینیک بیمارستان امام خمینی (ره) اراک با ۱۶۰ میلیارد ریال در حال ساخت است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: دستگاه سنگ شکن در این بیمارستان نصب شده است که اقدامات برای گواهی و مجوز آن در حال انجام است.

دکتر «ثریا پازوکی» افزود: بیمارستان تأمین اجتماعی امام خمینی (ره) اراک رتبه ۲ کشور را در بین بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کشور کسب کرده است و طرح زایمان در آب در این بیمارستان راه اندازی شده و تاکنون ۶۰ نوزاد به این شیوه متولد شده‌اند.

وی اظهار داشت: با تلاش‌های انجام شده مطالبات طرف قرارداد این مجموعه از سال ۹۶ به صفر رسیده است و تأمین اجتماعی استان از سال گذشته ۱۳۸ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد بدهکار است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: چهار میلیون و ۶۸۰ مراجعه سال گذشته به مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی ثبت شده است.

از یک میلیون ۵۰۰ هزا ر نفر جمعیت استان مرکزی، ۹۵۰ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی هستند.

خدمات درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی از طریق سه بیمارستان امام خمینی (ره) در اراک، شهید دکتر چمران ساوه و شازند، پلی کلینیک تخصصی ابن سینا و هفت درمانگاه ارایه می‌شود.

۶۹۹۱/‏۳۰۷۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۲۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالگرد اورژانس قم دوبار به پرواز درآمد

بنابر اعلام اورژانس ۱۱۵ قم،در پی دو حادثه که نیاز بود، مصدوم به سرعت به بیمارستان منتقل شود، بالگرد اورژانس قم دوبار به پرواز درآمد و مصدومان را منتقل کرد.

 حادثه اول مربوط به واژگونی موتور سیکلت در شهرستان کهک سه راهی روستای قبادبزن بود که ابتدا خودرو اورژانس اعزام و درخواست بالگرد کرد.

 این حادثه چهار مصدوم داشت که دو نفر آنها کودک بودند که لعد از انجام خدمات اولیه درمانی به بیمارستان منتقل شدند.

 حادثه دوم مربوط به سقوط از ارتفاع به درون استخر بود که در روستای خاوه اتفاق افتاد که کارشناسان اورژانس خدمات رسانی درمانی اولیه را انجام و پس از آن توسط بالگرد اورژانس به بیمارستان منتقل شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • بالگرد اورژانس قم دوبار به پرواز درآمد
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی